loader image

Kedves Jegyes pár!

Köszöntelek oldalunkon és reméljük, hogy személyesen is találkozhatunk hamarosan.

Pohankovics Edit vagyok, a hotel rendezvényszervezője és egyik tulajdonosa. Mivel a szálloda egy családi vállalkozás így már 15 éve, az egyetem elvégzése után kezdtem el esküvők szervezésével foglalkozni. Az évek során nagy tapasztalatot szereztem, melyet minden esküvő alkalmával kamatoztatok. Folyamatosan azon dolgozom, hogy a maximumot hozzam ki magamból. Az esküvők szervezése és lebonyolítása nem csak a munkám, hanem hivatásom is. Több száz esküvő során követhettem számtalan kedves pár nagy pillanatát testközelből. Baráti szeretettel várlak Titeket is, hogy együtt valósítsuk meg a Ti nagy napotokat!

ESKÜVŐI

Szolgáltatások

Ceremónia

helyszíni ceremónia hangosítással és berendezéssel

Catering

vendégvárástól a vacsorán át az éjszakai étkezésig

Esküvői szervezés

esküvőszervezőnk személyesen nyújt segítséget az esküvő szervezéséhez

Exclusive környezet

mediterrán hangulatú udvar, és igényesen kialakított belső terek

Szállás

4 csillagos szállás a vendégeknek

Fotózási helyszín

kreatív és családi fotózás helyben

Játszószoba

a legkisebbeknek játszószoba felügyelettel

Esküvői tanácsadás

esküvőszervezőnk ingyenes személyes tanácsadással nyújt segítséget a megfelelő szolgáltatók megtalálásához

Előkészületek, szervezés

Az esküvő szervezése során az időpontok és programok megtervezésében, szolgáltatók megtalálásában segítséget nyújtok. Akár zenészt, ceremónia mestert, dekoratőrt vagy éppen cukrászt, stb. keresel. A foglalás után egy kérdőívet bocsájtok rendelkezésetekre, mely segít majd abban, hogy minden részletet pontosan lássatok. A nyomtatván a teljesség igénye nélkül a következőkben nyújt segítséget: létszám megadása gyermekekkel együtt, menü kiválasztása, speciális étrendet igénylők létszáma, programok időpontjainak rögzítése, ültetési rend elkészítésének segédlete, valamint térkép a terem elrendezéséről, szállással és szobáinkkal kapcsolatos minden igényt kielégítő információk stb.

A megadott pontos információk alapján az elszámolásról előkalkulációt készítünk, hogy minden itteni kiadást tisztán lássatok (csak az ajánlatban szereplő tételek szerepelnek, nincsenek rejtett költségek)

szertartás

Szertartás

A polgári szertartás helyszínéül választhatjátok a szálloda mediterrán hangulatú kertudvarát, ahol pálmafák árnyékában mondhatjátok ki a boldogító IGENT. (május közepétől szeptember közepéig ajánljuk)

A ceremóniához hangosítást és berendezést is biztosítunk.

Nézz körbe a belső udvaron

IMG-5733

Prémium vendégvárás

Igény esetén svédasztalos vendégvárást is kérhettek, mellyel megvendégelhetitek messziről ide érkező vendégeiteket

Esküvői vacsora helyszínek

0 011

Üvegterem

Méret: 100 fő-től 230 főig

Légkondícionált üvegtermünk, mely igazán különlegessé teszi majd esküvőtöket. A közvetlen kertkapcsolattal rendelkező terem körasztalokkal berendezve elegáns hangulatot kölcsönöz, valamint az üvegfalon túl lévő kivilágított wellness részlegünk (melyet az esküvő ideje alatt természetesen lezárunk) dekorációs elemként teheti még egyedibbé az esküvői vacsorátokat.

Nézz körbe

etterem

Étterem

Méret: 100 főig

Hangulatos légkondícionált éttermünk, ahol kisebb esküvők családias légkörét teremtjük meg.

Nézz körbe

285
ESKÜVŐ
33825
ELÉGEDETT VENDÉG
3795
MEGFŐZÖTT TYÚK 🙂

Ételek

Az ünnepi vacsora jó minőségének egyik alappillérét a válogatott alapanyagok adják. Az előkészületek során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenből a legjobb minőséget tudjuk produkálni konyhánkban. A háztáji tyúkhúsleves íze csak igazi „szaladgálós” tyúkból kivitelezhető. A méltán híres marhapörköltünk csak igazán jól megválogatott marhalábszárból főzhető. A kifogástalan birkapörkölthöz pedig elengedhetetlen a sziki birkahús. A húsok mellett a friss zöldségek és a fűszerek kiválogatására is igen nagy hangsúlyt fektetünk. A másik alappillér a házias ízekhez szakácsaink kiváló és lelkes munkája. A bőséges és választékos menü a rendezvény elengedhetetlen kelléke.

Szállás

A készülődéshez és a nászéjszakához a szálloda Deluxe apartmannját ajándékba adjuk, hogy minden kényelmet biztosítsunk számotokra. A vendégeitek az esküvői fáradalmaikat kipihenhetik kényelmes szobáinkban és másnap reggeli után akár a wellness részlegen is feltöltődhetnek. Az esküvő éjszakájára vendégeiteket kedvezményes árral várjuk. A kedvezmény mértéke a létszámtól függő. További információkat a szálloda menüpont alatt találtok.

Nézz körül

Fotózás

Az esküvő alkalmával mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. A csodaszép fotók elkészítéséhez tökéletes környezetet nyújtanak szállodánk belső és külső terei. Ha a kreatív fotózást is az esküvő napjára tervezitek, akkor megfelelő a választás, mivel helyben mindent megtalálható. Remek helyszínek lehetnek: szálloda folyosói, wellness részlege, a hotelhez tartózó pince, a halastó és erdő is. A családi fotók elkészítéséhez belső udvarunk adhat helyszínt.

jatszoszoba

Játszószoba

A legkisebbeknek ajánlom gazdagon felszerelt játszószobánkat, ahol szakképzett felügyelet gondoskodik a szülők nyugalmáról.

Csapatunk

Mindez csak akkor jöhet létre, ha mellettem egy megbízható csapat áll és lesi vendégeink minden gondolatát.

Rólunk mondták

Galéria

Ajánlatkérés

Ha szeretnél ajánlatot kérni, csak kattints a lenti gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

 

Ajánlatkérés